Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Κάρτες που γίνονται αποδεκτές

  • Visa
  • Mastercart
  • Maestro
  • Discover
  • Diners
  • American Express

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στο site της Eurobank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του himatio.

Paypal

Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal

Αντικαταβολή

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,5€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό αλλά η παραγγελία σας δεν θα αποσταλλεί μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

Eurobank Ergasias: GR7202600490000760200921027

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, καθώς και ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας.

Το αποδεικτικό της κατάθεσης, φυσικής κατάθεσης ή e-banking, θα πρέπει να το αποστείλετε στο [email protected]. Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας.

Ενδέχεται η κατάθεση των χρημάτων να μην είναι άμεσα "ορατή" στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.